Oferim intotdeauna 100% din cunostintele si experienta noastra in fiecare proiect. Valorile noastre sunt in principal clientii si proiectele de lucru.


Istorie

 

Primul nostru proiect a fost unul de cercetare de marketing pentru un angajat Continental Automotive, o companie internationala care produce componente auto. World Data a trebuit sa identifice orice probleme in ceea ce priveste comunicarea interna intre echipa de management si angajati, pentru a pune in aplicare noi strategii cepot duce la o productivitate mai mare și la o satisfactie a angajatilor. Am scris acest proiect ca subiect al unei lucrari de disertatie, motiv pentru care am decis ca acest tip de afacere este cel mai potrivit pentru cunostintele noastre.

Am furnizat servicii profesionale la mai mult de 200 de clienti inca din 2012. Portofoliul nostru cuprinde peste 1000 de proiecte finalizate cu succes de echipa noastra. Avem peste 4 ani de experienta in aceste domenii si ne concentram pe furnizarea de servicii la nivel national si mondial.

 

 

 

Sediu

 

Sediul firmei: Aleea Iasomiei bloc 26 scara D, ap. M2, Sibiu, Romania.

 

Despre Sibiu

 

Data World Data este localizata in Sibiu, Romania. Oamenii din intreaga lume cunosc Sibiul datorita evenimentelor si festivalurilor culturale, printre care festivalurile medievale și de teatru. In 2007 Sibiu a fost capitala europeana culturala, alaturi de Luxemburg.

 

Contacteaza-ne

 

Puteti comunica cu noi prin intermediul retelelor sociale, e-mail si prin formularul de contact. Va garantam raspuns la toate intrebarile dvs. cat mai curand posibil.