Marketing online inseamna sa te folosesti de orice metoda de comunicare prin intermediul internetului cu scopul de a castiga clienti noi.

Marketingul online este foarte asemanator cu marketingul clasic. Are ca scop promovare unui produs sau serviciu prin una sau mai multe de metode.

 

Scriere de continut Web

Ai un site web dar nu are continut? WDS te poate ajuta! Fie ca este vorba de un simplu blog sau un site de prezentare, echipa noastra poate scrie aproape orice despre orice!

 

Social media Marketing

Prezenta ta sau a companiei tale pe retelele de socializare este foarte important din multe motive. Echipa noastra se poate ocupa de imaginea ta pe retelele de socializare pentru a garanta succesul tau.

 

Promovare ecommerce

Magazinul tau online nu produce la fel de mult cum te asteptai? Echipa WDS poate imbunatati acest aspect, prin promovarea bunurilor sau serviciilor oferite de magazinul tau online.

 

Identitate vizuala

Identitatea vizuala este foarte importanta atunci cand vrem sa atragem clienti noi. Fie ca este vorba de site-ul tau web sau de conturi pe alte site-uri. Noi iti putem da sfaturi utile pentru ca tu sau compania ta sa isi imbunatateasca imaginea.