Am furnizat servicii profesionale pentru mai mult de 200 de clienti incepand din 2012. Portofoliul nostru de proiecte include peste 1000 de proiecte finalizate cu succes. Avem peste 4 ani de experienta in aceste domenii si ne concentram pe furnizarea de servicii la nivel mondial. Chiar daca am inceput sa lucram ca freelanceri, am decis sa dezvolt─âm o companie care aduce responsabilitate juridica in randul companiilor internationale.

Echipa noastra este compusa din scriitori foarte inteligenti si calificati, implicati in evenimentele si dezvoltarea comunitatii. Pe baza educatiei si a experientei de munca, toate serviciile noastre ofera 100% originalitate.

 

Creare continut web

De cele mai multe ori o companie este orientata spre afacere si uita de promovare si marketing. Noi suntem dispusi sa colaboram cu diferite persoane (fizice si juridice) in vederea redactarii continutului web.

Oferim servicii de creare pagini web si de design al produselor de promovare. Serviciile noastre acopera si redactarea continutului social media, pentru blog sau pentru site-uri de prezentare.

 

Articole si recenzii de produs

Pe langa scrierea articolelor, in 2016 am primit mai multe solicitari de a scrie recenzii despre produse, postari pe blog, comparatii de produse si ghiduri de cumparare. In plus, unii dintre clientii nostri au nevoie de un continut SEO profesionist, care va ajuta pagina lor web sa ajunga la un rang superior in lista de rezultate Google. Chiar daca am scris articole in mod individual in ultimii patru ani, in 2015 am decis sa lucram ca o echipa si sa impartasim cunostintele noastre, pentru a ne imbunatati abilitatile.

 

 

Planul strategic de marketing si analiza concurentei

World Data are o mare varietate de servicii disponibile atat pentru persoane fizice, cat si pentru intreprinderi.

Spre exemplu, unul dintre clientii nostri importanti este o intreprindere mica din Olanda, care doreste sa lanseze un instrument de marketing digital pe piata Olandeza. Prin urmare, sarcina noastra a fost sa identificam cea mai buna strategie de marketing pentru aceasta lansare, inclusiv costurile si informatiile de contact din diferite sectoare.

Acest proiect complex contine informatii valoroase privind evenimentele IT si Marketing din Olanda, impreuna cu eventualele evenimente online sau seminarii web, analiza concurentei si revizuirea instrumentelor digitale. In plus, am pregatit un raport media compus dintr-o baza de date cu toate canalele media din Olanda, ziare si reviste. In plus fata de raportul Marketing, am elaborat un plan de lansare si un plan de strategie de marketing, care includ detalii despre companiile de publicitate locale si costurile acestora.

Transcriere de inregistrari

In plus fata de redactarea de continut, agentii nostri stiu sa asculte si sa transcrie diferite tipuri de inregistrari audio sau video. In plus, este cunoscut faptul ca oamenii nu au de obicei timp sa transcrie interviuri sau cursuri. Totusi, World Data este cea mai buna solutie pentru transcriere. De exemplu, in 2016 am transcris un total de 246 de minute de interviuri inregistrate, din care 72 de minute au fost transcrise “verbatim”.

 

 

 

 

Cel mai bun portofoliu este recomandarea clientilor