Creare site de prezentare

Creare unui site de prezentare pentru serviciile oferite de tine sau compania ta este primul pas catre success! Fie ca este vorba de un site existent ce necesita imbunatatiri sau fie ca inca nu exista, echipa noastra te poate ajuta!

 

Comunicat de presa

ClasicAcest comunicat de presa are ca scop anuntarea unui eveniment sau instiintari prin surse de informare clasice precum ziarul. Acest tip de comunicat este eficient in a pastra clientii aproape.

ModernUn comunicat de presa modern este ceva mai complex fata de unul clasic. Are acelasi scop precum cel clasic dar fata de acesta, are capacitatea de a atrage clienti noi. Comunicatul de presa modern foloseste ca sursa internetul, iar acest fapt ne ofera posibilitatea de a integra metode de marketing moderne.

Spre exemplu se poate optimiza SEO, se pot adauga link-uri catre alte surse, iar prin promovare online, se poate atinge un numar cu mult m-ai mare de cititori.

 

Redactare articole si documente

Echipa noastra are foarte multa experienta cand vine vorba de redactarea articolelor. Cu peste 2000 de articole scrise pana in prezent, putem scrie despre aproape orice!