World Data Solutions ofera o gama larga de servicii profesionale, de la redactarea documentelor pentru un eveniment si pana la diferite strategii de marketing online. De-a lungul anilor am lucrat cu diferiti clienti din intreaga lume si am cumulat experienta si cunostinte variate. In plus, participam la diferite seminarii si cursuri de imbunatatire a cunostintelor, pentru a ne asigura ca vom oferi mereu cele mai bune servicii.

Daca ai nelamuriri, ne poti trimite un email catre office@worlddata.ro si iti vom raspunde tuturor intrebarilor.

Redactare continut web (optimizat SEO)

Ai un site web dar nu are continut? WDS te poate ajuta! Fie ca este vorba de un simplu blog sau un site de prezentare, echipa noastra poate scrie aproape orice despre orice!

Preturile pentru redactarea continutului web (blog, website, forum etc.) incep de la 0.4 lei/cuvant. Astfel, pentru un articol de 500 cuvinte pretul este de 200 lei.

Afla mai multe aici.

SEO si Optimizare website

Ai un site web dar iti lipsesc vizitatori? Echipa noastra poate optimiza continutul pentru a facilita prezenta site-ului in primele rezultate organice din motoarele de cautare. De asemenea, in cazul in care site-ul tau web nu are continut, echipa noastra il poate optimiza SEO de la zero!

Preturile pentru optimizare depind de website, de continut si de complexitate. Pretul pentru optimizarea unui website incepe de la 50 lei / ora sau 0.4 lei / cuvant.

Tu folosesti aceste cinci metode SEO pentru site-ul tau?

Social Media Management

Ce metoda de marketing mai buna si mai rapida exista? Social Media este in ziua de azi folosit de toata lumea, in toata lumea. Activitatea afacerii tale in social media este primordiala, astfel ca suntem dispusi sa te ajutam cu administrarea paginilor de care ai nevoie. Te putem ajuta si cu campaniile de promovare, in caz ca ai nevoie.

Prezenta ta sau a companiei tale pe retelele de socializare este foarte important din multe motive. Echipa noastra se poate ocupa de imaginea ta pe retelele de socializare pentru a garanta succesul tau.

In cazul in care aveti nevoie de continut pentru platformele de Social Media, pretul unei astfel de postari este de 10 lei / postare (intre 10 si 50 cuvinte, in functie de platforma). De asemenea, acestea vor fi publicate alaturi de o imagine reprezentativa mesajului transmis.

Printre clientii nostri pentru social media se regasesc:

 

Identitate vizuala

Identitatea vizuala este foarte importanta atunci cand vrem sa atragem clienti noi, fie ca este vorba de site-ul tau web sau de conturi pe alte site-uri. Noi iti putem da sfaturi utile pentru ca tu sau compania ta sa isi imbunatateasca imaginea.

Pentru consultanta privind identitatea vizuala si prezenta online, pretul este de 50 lei / ora.

Realizare website

Crearea unui site de prezentare pentru serviciile oferite de tine sau compania ta este primul pas catre success! Fie ca este vorba de un site existent ce necesita imbunatatiri sau fie ca ai nevoie de unul nou, echipa noastra te poate ajuta!

Te putem ajuta cu un website de prezentare pentru afacerea ta. Preturile pentru un website incep de la 1000 lei (1 pagina), fiecare pagina aditionala avand pretul de 500 lei. La aceste costuri se adauga si costurile pentru achizitia domeniului si a hostingului. In cazul in care doriti sa achizitionati domeniu si hosting separat, va recomandam serviciile RoTLH.

Astfel, preturile pentru realizarea unui website de prezentare sunt urmatoarele:

  • 1 pagina 1000 lei
  • 2 pagini 1500 lei
  • 3 pagini 2000 lei
  • 4 pagini 2500 lei.
  • 5 pagini 3000 lei
  • mai multe pagini – pret negociabil

Hai La Fly este un exemplu de website creat de noi, il poti gasi aici.

De asemenea, pagina Trofeului Opel a fost creata de noi, o poti gasi aici.

 

Marketing online

Marketing online inseamna sa te folosesti de orice metoda de comunicare prin intermediul internetului cu scopul de a castiga clienti noi.

Marketingul online este foarte asemanator cu marketingul clasic. Are ca scop promovarea unui produs sau serviciu prin una sau mai multe de metode.

Avand in vedere faptul ca strategiile de marketing online sunt diferite pentru fiecare afacere, va rugam sa ne contactati in vederea unei cereri de oferta.

Comunicat de presa

ClasicAcest comunicat de presa are ca scop anuntarea unui eveniment sau instiintari prin surse de informare clasice, precum ziarul sau scrisoarea. Acest tip de comunicat este eficient in a pastra clientii aproape.

ModernUn comunicat de presa modern este ceva mai complex fata de unul clasic. Are acelasi scop precum cel clasic dar fata de acesta, are capacitatea de a atrage clienti noi. Comunicatul de presa modern foloseste ca sursa internetul, iar acest fapt ne ofera posibilitatea de a integra metode de marketing moderne. Spre exemplu se poate optimiza SEO, se pot adauga link-uri catre alte surse, iar prin promovare online, se poate atinge un numar cu mult mai mare de cititori.

Pretul pentru un comunicat de presa incepe de la 0.5 lei / cuvant. Astfel, pentru un comunicat de presa simplu, cu lungime de o pagina (aprox. 300 cuvinte), veti plati 150 lei.

Redactare articole

Echipa noastra are foarte multa experienta cand vine vorba de redactarea articolelor. Cu peste 5000 de articole scrise pana in prezent, putem scrie despre aproape orice! Putem face o prezentare a serviciilor pe care le oferiti, o prezentare a firmei, comparatia dintre doua produse, descrieri, evaluari si multe altele.

Pretul pentru redactarea unor astfel de articole incepe de la 0.2 lei / cuvant. Astfel, pentru un articol de 500 cuvinte, pretul va fi de 100 lei.

Blog Management

Vrei sa-ti maresti numarul de vizitatori, insa nu ai destul timp liber pentru a publica pe blog? Nici o problema! Noi te putem ajuta cu mentenanta blogului si cu publicarea postarilor de care ai nevoie, in timp util.

Poti alege pachete de servicii, ce includ o anumita cantitate de continut web. Pretul pentru un astfel de articol incep de la 0.2 lei / cuvant, sau 100 lei / postare (450-550 cuvinte).

Contacteaza-ne astazi pentru a discuta despre cum iti putem imbunatati prezenta online!