Website online marketing
Category

De ce NU ai nevoie de un website?

Toata lumea incearca sa iti demonstreze exact opusul, dar foarte putini iti prezinta motivele pentru care nu ai nevoie de un website. Stim ca uneori chiar nu ai vrea sa investesti in alta firma sa se ocupe de imaginea ta, din moment ce iti place sa ai controlul tuturor lucrurilor. Astazi iti voi prezenta o lista cu cele mai bune 5 motive pentru care nu ai nevoie de un website.

1.    Afacerea ta este prospera si se dezvolta continuu.

Ai ajuns la un punct in care nu mai este nevoie sa investesti deloc in promovare, marketing sau publicitate. Clientii continua sa vina, profitul creste, numarul angajatilor creste, totul e perfect. Unii oameni de afaceri considera in acest moment ca au ajuns in culmea succesului, ca totul merge struna si ca nu au nevoie de un website. Intr-un fel, este adevarat! De ce sa iti mai creezi un website, cand afacerea ta este deja infloritoare?

2.    Esti deja lider pe piata si nu ai concurenta.

Lumea deja stie ca afacerea ta este cea mai buna si ca nu exista concurenta pentru ceea ce faci tu. Clientii te aleg mereu pe tine, pentru ca stiu ca esti cel mai bun de pe piata. In momentul asta nu ai nevoie de un website, fiindca imaginea si afacerea ta sunt foarte cunoscute. In plus, viitorii clienti nu sunt nevoiti sa caute online cuvinte cheie referitoare la afacerea ta, pentru ca deja te cunosc din reclamene TV sau radio pe care le-ai lansat in trecut.

3.    Nu ai nevoie de promovare, esti cunoscut atat in tara cat si international.

Afacerea ta este deja cunoscuta chiar si peste hotare. Toata lumea stie cine esti, toata lumea stie cu ce te ocupi, toti te contacteaza si te aleg. E adevarat ca firmele concurente au un website pe care il promoveaza in mediul online, insa tentativele lor esueaza, din moment ce tot firma ta este aleasa de catre clienti. Chiar nu ai nevoie de un website care sa iti prezinte firma, afacerea, serviciile si produsele. 

4.    Ai deja conturi de social media si nu mai ai nevoie de un website profesionist.

Ai deposit deja limita de 5000 de prieteni pe Facebook? Ti-ai creat pagina de Facebook si ai mii de persoane care te urmaresc? Esti activ si in alte retele de social media, precum Twitter, Instagram, LinkedIn, Pinterest si altele? Felicitarile noastre, chiar nu ai nevoie de un website care sa te prezinte! Toti iti sunt prieteni si mereu apeleaza la tine si la serviciile tale, pentru ca esti cel mai bun! In plus, telefonul suna continuu, primesti diferite emailuri si mesaje prin social media iar tie iti e mare drag sa le raspunzi si sa le dai detalii despre servicii si preturi.

5.    Nu vrei sa investesti putin pentru a obtine profit mai mare.

In ziua de azi, un website costa. Da, stim ca este destul de scump si ca ai putea gasi altundeva mai ieftin, insa la o calitate mai slaba. Mai mult, un website ti-ar putea aduce mai multi clienti, astfel incat ti-ai acoperi investitia in mai putin de o luna. Asadar, in momentul asta nu ai nevoie de un website, pentru ca totul merge struna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *