Portofoliu

Redactare articole blog

Inca din 2012 am lucrat cu diferite site-uri straine si romanesti pentru elaborarea textelor si continutului pentru site. Cel mai des am lucrat cu continut de blog si SEO, o parte din articole fiind folosite pe pagini ce din pacate nu mai exista din diferite motive. Totusi, va oferim cateva exemple de continut elaborat de noi in ultimii ani.

Linkuri catre articole scrise de noi si publicate pe diferite pagini:

Moond Health – 5 Self Care Remedies for Sciatica Pain

Visit and Review – Tips for cheap travelling

Ability Messaging – Benefits of Using an Answering Service

Fit and Treat – Being fit and eating nutritious food help in building a healthy and happy life

ePages Pro – About Market Value Ratios

Redactare Descrieri de produse

De la descrierea produselor pentru ArduShop si Firma Tactica, pana la descrierea produselor pentru Amazon si eBay, am lucrat cu diferite articole din industrii diferite. Fiecare proiect a fost realizat pe baza unor cerinte clare din partea clientilor, produsele respectand anumite standarde si informatii minime necesare. De asemenea, limbajul de specialitate a fost folosit, toate descrierile produselor fiind redactate in urma unei cercetari si analize in detaliu.

Social Media Management

In prezent ne ocupam de diferite conturi de social media, atat pe Facebook, cat si Pinterest, Instagram si LinkedIn. Printre clientii actuali putem enumera cateva pagini pentru platforma Facebook:

Campionatul National de Super Rally

Trofeul Audi Brasov

AMC Racing

Aridom Sanex

De asemenea, ne ocupam si de administrarea grupurilor pe Facebook. Avand in vedere faptul ca aceste grupuri sunt cu public restrans si limitate la anumiti utilizatori, nu le vom mentiona aici.

In activitatea de management a conturilor de social media luam in calcul publicul caruia ne adresam, interactionam cu acestia prin raspunsul la comentarii si mesaje, publicam continutul cand acestia sunt cei mai activi si urmarim periodic evolutia postarilor.

Organizari de evenimente motorsport

Am lucrat in colaborare cu Federatia Romana de Automobilism Sportiv si cluburile sportive afiliate federatiei, in vederea organizarii a diferite competitii motorsport in Romania. Printre aceste competitii se regasesc:

  • Raliul Aradului (organizator Asociatia Club Sportiv AMC Racing)
  • Raliul Sibiului (organizator Club Sportiv Aria Pentru Sport)
  • colaborare pentru Trofeul Gutai, Raliul Bacaului, Raliul Iasului si Raliul Maramuresului
  • Campionatul National de Super Rally (cu etape desfasurate la Craiova, Targu Mures, Bucuresti, Mangalia si Deva, organizator ACS AMC Racing)
  • Trofeul Audi Brasov (etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta, organizator ACS AMC Racing)

In cadrul acestor evenimente ne-am ocupat de: logistica, marketing, comunicare si PR, redactare documente, depunere documentatie si obtinere autorizatii de la autoritatile locale, precum si alte activitati.

Activitati de secretariat si PR

Printre serviciile de secretariat de care ne ocupam, dorim sa enumeram cateva:

  • administrare baza de date (personal, produse, servicii, evenimente, comenzi etc.)
  • redactare documente administrative: contracte, regulamente, procese verbale, decizii etc.
  • redactare documentatie marketing: comunicate de presa, oferte de pret, informari, fluturasi de prezentare, discursuri publice etc.
  • administrare conturi de email

Graphic Design

Website

Visit And Review

EcoRalu
EcoRalu